Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У «Укренерго» повідомили, куди влучили російські терористи 10 лютого

У «Укренерго» повідомили, куди влучили російські терористи 10 лютого фото

Під час 14-ї масованої терористичної ракетної атаки на енергосистему України, яка відбулася 10 лютого, вже є влучання у декілько об’єктів високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах.

Про це повідомило ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго» на своєму телеграм-каналі.
 

Влучання призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях, сказано у повідомлені.

Крім того, вночі росіяни атакували енергетичну інфраструктуру дронами та ракетами, спрямовуючи їх на електростанції та об’єкти системи передачі.

Для мінімізації можливих наслідків атаки та збереження енергосистеми «Укренерго» вживає необхідних превентивних заходів, застосовуються аварійні відключення.


Через загрозу масованого ракетного удару у деяких областях України енергетики почали превентивно відключати електропостачання.

У Голосіївському районі Києва уламки ракети пошкодили автомобілі та дах приватного будинку.

«Уламки ракети пошкодили автомобіль та дах приватного будинку у Голосіївському районі. Ракетна атака продовжується. Залишайтесь у укриттях!», – написав Кличко.

 

Нагадаємо, росія сьогодні вранці, 10 лютого, запустила ракети по всій території України.  Повідомлялося про роботу ППО у Києві, Київській, Миколаївській, Полтавській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській та інших областях.Зафіксовано пуск ракет зокрема з морських носіїв «Калібрів».

Крім того, вночі росіяни запустили по Україні сім дронів-камікадзе Shahed-136/131 і шість крилатих ракет морського базування «Калібр». Було знищено п'ять ракет та п'ять дронів.

Постраждали Харків, Запоріжжя, Дніпропетровська та Хмельницька області.

У білорусі зафіксували зліт винищувача МіГ-31К, який може буди носієм гіперзвукових ракет «Кинджал», а також літака-розвідника ДРЛО А-50У. Про це повідомляє телеграм-канал «Беларускі Гаюн».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: