Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

52 роботи юних славутичан узяли участь у традиційному конкурсі від НАЕК "Енергоатом"

52 роботи юних славутичан узяли участь у традиційному конкурсі від НАЕК "Енергоатом" фото

Щороку компанія ДП «НАЕК «Енергоатом», спільно з ПК (профспілковим комітетом), розуміючи важливість профорієнтації для підростаючого покоління, проводить конкурси рефератів, творчих робіт, фотографій серед дітей та молоді міст-супутників АЕС.

На початку минулого 2022 року розпочався конкурс дитячо-юнацької творчості за темою «Енергоатом: Junior#АЕС в гармонії з довкіллям». Але війна внесла свої корективи.

Енергетики України підтвердили свою професійність під час війни, стали народними «Воїнами світла» та показали всьому світові, що енергетична галузь України гідна розвитку, розквіту та співпраці!

Цьогорічний формат проведення і тематику конкурсу було змінено на патріотичний онлай-проєкт «Енергоатом Junior #ВсеБудеУкраїна!», який мав різні напрямки, види та жанри образотворчого мистецтва.

Для участі в конкурсі надійшло 675 робіт, із них 52 роботи від юних славутичан.

У залі засідань ВП«Атомремонтсервіс» відбулося нагородження 25 авторів робіт-переможців конкурсу та 11 педагогів Славутицького ЗЗСО №3, ПДМ, ДШМ, які підготували дітей.

Нагороди юним талантам вручили директор підприємства Григорій Супрун, начальник відділу Ольга Вишеславська.

Начальник управління освіти і науки Ніна Єрьоміна подякувала колективу ВП «АРС», привітала переможців, запропонувала керівництву ВП«Атомремонтсервіс» започаткувати спільний освітній профорієнтаційний проєкт.

 

Управління освіти і науки Славутицької міської ради висловлює подяку Ірині Моложанніковій, провідному фахівцю підприємства, за чудові гостини, педагогам - за підготовку, батькам - за підтримку, Валентині Заікіній  - за координацію проведення заходу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: