Завантаження ...

Славутич - список доступних радіочастот оновлено

Славутич - список доступних радіочастот оновлено фото

За відсутності електроенергії та мобільного зв’язку українці можуть налаштувати FM-хвилю Українського Радіо на батарейкових приймачах.

Списки радіочастот, актуальних станом на лютий 2023 року, надає пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

Згідно з оновленими даними, наразі на Київщині Українське Радіо доступне за частотами: м. Київ (та центральна частина області) — 105 FM, м. Березань — 92,6 FM, м. Біла Церква — 106,8 FM , м. Богуслав (с. Дибинці) — 88,1 FM, смт Іванків — 95,4 FM, м. Кагарлик — 90,8 FM, м. Славутич — 106,6 FM, м. Тетіїв — 102,9 FM.

Заразом повідомляється, що Українське радіо може вести інформаційне мовлення на частотах Радіо Промінь та Радіо Культура. «Промінь» у м. Київ можна знайти на частоті 97,2 FM, а в Білій Церкві — 91,9 FM. Водночас «Радіо Культура» доступно у столиці на частоті 97,6 FM, у Дибинцях — 101,8FM, у Білій Церкві — 106,2 FM, у Тетіївому — 104,7 FM, у Яготині - 93,5 FM.

Також МКІП надало список оновлених радіочастот для регіонів України.

Раніше у ЗМІ повідомляли, у разі виникнення блекауту в країні внаслідок ракетних обстрілів країни-агресора радіо та телебачення матиме можливість працювати щонайменше три доби.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия