Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КП "АРР" сприяє ефективній комунікації

КП "АРР" сприяє ефективній комунікації  фото

КП «Агентство регіонального розвитку» висловлює вдячність клієнтам за довіру та вибір приміщення, балансоутримувачем та керуючою компанією, якого є КП «АРР», та прагне створити якісні умови і розвивати канали ефективної взаємної комунікації.

До Агентства ви можете звертатися у разі виникнення будь-яких питань, що стосуються оренди та експлуатації орендованого вами майна за телефонами: (04579) 2 10 90 або +38 050 353 11 35 (працює вайбер, телеграм):

- Якщо питання стосується суми та порядку нарахування орендної плати та експлуатаційних витрат – звертайтеся до провідного економіста.

- Якщо питання стосується термінів сплати орендної плати та експлуатаційних витрат, суми заборгованості (переплати) та графіка реструктуризації боргу, термінів та формату отримання рахунків – звертайтеся до економіста з бухгалтерського обліку.

- Технічні питання, що стосуються експлуатації орендованого майна або будівлі, в якій ви орендуєте приміщення (стосовно освітлення, сантехніки, регулювання тепла тощо) – звертайтеся до інженера. Додатково у разі потреби: до заступника директора, робітника з обслуговування й ремонту.

- Знімання показників електроенергії (внутрішні лічильники КП «АРР»), водопостачання та водовідведення проводяться в останні дні місяця інженером або передаються орендарем в групу вайбер по будівлі. Контроль за правильністю передачі показників з боку орендарів здійснює інженер.

- У випадку необхідності заміни електрообладнання, сантехобладнання (окрім власного обладнання орендаря), здійснення ремонтних робіт в орендованому вами приміщенні тощо – вам необхідно подати письмову заяву на ім’я директора КП «АРР». Заяву можна надіслати в електронному вигляді (фотографію або текст) на вайбер або на електронну адресу агентства.

- У разі виникнення загальних організаційних питань, ви також можете звернутися до визначеного відповідального представника від орендарів будівлі.

- Якщо питання певний час не вирішується позитивно або у вас є інші поточні питання звертайтеся безпосередньо до директора КП "АРР" за тел. (04579) 2 10 90, пн-чт 10:00 – 13:00 або у будь-який інший день за попередньою домовленістю.

Також ви можете скористатись такими послугами:

- Безкоштовно для клієнтів! Розробка та розміщення рекламних постів та інформації про послуги, знижки/акції тощо на веб-ресурсах КП "АРР".

- Платно! Проведення маркетингових досліджень та соціологічних опитувань.

- Платно! Послуги з технічної інвентаризації об’єктів нерухомості.

Працює вайбер-група для зворотньої комунікації та отримання актуальної інформації про діяльність КП "АРР".

Після підписання договору оренди, вас автоматично додадуть до вайбер-групи будівлі, де ви орендуєте приміщення.

Контакти КП «Агентство регіонального розвитку»:

м. Славутич, Центральна площа, 5

Київська область Україна 07101

Тел. +380 4579 2 10 90, 050 353 11 35

E-mail: arr.slavutych@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: