Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич попрощався з воїном-захисником Володимиром Вяльком

Славутич попрощався з воїном-захисником Володимиром Вяльком фото

4 лютого скорботний день для усіх жителів Славутича. Сьогодні ми прощалися з Героєм - Володимиром Вялько, який загинув під Бахмутом.

Славутич попрощався з Володимиром Вяльком – людиною чистої душі, патріотом Славутича та України.

Його народження і життя пройшло в рідному Славутичі. За заповітом Володимира, його тіло біло кремоване. Громадянська панахида прощання з Володимиром відбулася у Кіноконцертному комплексі міста.

 

Попрощатися з ним прийшли сотні славутчан, серед яких однокласники, колеги по роботі з ДСП "ЧАЕС", сусіди, знайомі, товариші, військові побратими, адміністрація та громадськість міста.

Поруч із урною з прахом Володимира, звичайно ж були рідні та близькі, серед яких мама, дружина, дочка.

Військовий капенлан Національної гвардії України, отець Юрій, говорячи про день прощання з Володимиром сказав, що це день скорботи та сліз, тужить все місто за своїм героєм, який власними вчинками та діями довів свою безмежну любов до рідного міста, своїх близьких та рідних, товаришів та друзів, віддавши своє життя, захищаючи Україну:

"З особистих спогадів про зустріч із Володею, я хочу сказати про одну рису його харатктеру, яка мене підкорила, це його правдивість. Правдивість у своїх вчинках, своїх справах, правдивому своєму житті.

Він був правдивим з тими, з ким працював, з ким захищав нашу землю, з ким жив. І ця правдивість покарає і вражає і її краса є прикладом для багатьох із нас. На жаль, у багатьох немає такої кількості правдивості, скільки її мав Володя. Сьогодні ми прощаємось з воїном Володимиром і дякуємо йому за те, що він зробив для нас. Дякуємо за той подвиг, який зробив для кожного з нас.

Той подвиг його правдивості, яка відображалася у його посмішці, тієї правдивості, яка відображалась у його справах. Вона підкорювала нас і підкорюватиме й надалі. Він поклав своє життя на вівтар нашої Батьківщини, нашої землі, нашої України. Він узяв у руки зброю та пішов захищати кожного з нас. Його особлива любов до Славутича, яку ми всі знаємо та довів цю любов своїм життям. Він показав. що любить Славутич і кожного з нас не тільки на словах, а й довів справами».

Володимир Вялько - мужній воїн, патріот свого міста та країни. Син, чоловік, батько…

Володимир віддав своє життя, захищаючи кожного з нас від російських окупантів.

Він назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав і любив. Щирі співчуття рідним і близьким.

Світла пам’ять та безмежна шана полеглому воїну.

Герої не вмирають!

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: