Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Новий подих" - твоя психологічна підтримка

"Новий подих" - твоя психологічна підтримка фото

У Соціально-психологічному центрі Славутича функціонує групи психологічної підтримки "Новий подих", де заняття з фаховими психологами відвідуют як дорослі, так і підлітки.

За інформацією Славутицького СПЦ, у групі можна практикувати комунікацію з іншими людьми, спостерігати їхню реакцію чи пробувати побачити себе збоку. Це відбувається в безпечних умовах, оскільки ведуть групи психотерапевт/и чи психолог/и.

"Новий подих" — це онлайн та очні групи психологічної підтримки окремо для підлітків та дорослих, чиє звичне життя похитнула війна. Ми працюємо для того, щоб досвід кожного та кожної не залишився непереборною травмою на все життя", - повідомляють у Центрі.

Професійний колектив СПЦ дає можливість не тільки опанувати себе у складній ситуації, а й за тривалий час роботи у групі допомагає побачити динаміку своїх стосунків з іншими учасниками.

Читайте також: Як зрозуміти, що потрібна психологічна підтримка та де її отримати

"Це чудова можливість «прокачати» стосунки з іншими ніби у зменшеній моделі суспільства, де важливо помічати моделі власної поведінки, їх вплив на інших людей та спробувати нові способи комунікації.

На цьому тижні відпрацьовували тіньову частину особистості та тему образ, робили вправи які зменшують напругу та тривогу", - інформують працівники Центру.

Приєднатися до груп можна записавшись за номером 099-64-24-666 (Дар'я).

Читайте також: У Славутичі функціонують групи психологічної підтримки

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: