Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як підготуватися до відкриття бізнесу у Славутичі

Як підготуватися до відкриття бізнесу у Славутичі фото

Перш, ніж започаткувати власну справу у невеликому містечку, потрібно провести дослідження майбутньої сфери.

Агентство регіонального розвитку м.Славутич надає поради, на що треба звернути увагу в першу чергу.

  • Оцінка потреб міста та місцевих жителів. Важливо визначити тип бізнесу, який справді потрібен малому місту. Для цього можна поспілкуватися з мешканцями, щоб зрозуміти, чого не вистачає, та надихнутися на нові ідеї.
  •  Комунікація з власниками інших бізнесів. Можна багато чого дізнатися, спілкуючись з підприємцями міста. Вони можуть розповісти про труднощі, з якими стикалися на початку, та про перешкоди, які заважали успіху. Ця інформація допоможе попередити проблеми при відкритті вашої компанії ще до їхньої ймовірної появи.
  •  Поради та підтримка від місцевої влади. Відвідайте засідання міської ради, щоб зустрітися з місцевими політиками та презентувати їм свою бізнес-ідею. Їхні поради допоможуть оцінити її потенційну життєздатність. Про те, як отримати фінансову підтримку або фахову консультацію ви також зможете дізнатися в Агентство регіонального розвитку м.Славутич та Славутицький міський фонд підтримки підприємництва
  •  Вивчення нюансів з оформлення бізнесу. В міській адміністрації ви можете заздалегідь дізнатися про вимоги до відкриття вашої компанії (наприклад, потрібні ліцензії, дозволи тощо) та терміни отримання необхідних документів. Фахову консультацію ви також зможете отримати в Центр надання адміністративних послуг м. Славутич.

Отож, зваживши всі "за" і "проти" та отримавши фахові поради, приймайте вірні рішення. І нехай вам щастить!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: