Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Серед претендентів на звання "Учитель року-2023" учителька зі Славутича Олена Гапоненко

Серед претендентів на звання "Учитель року-2023" учителька зі Славутича Олена Гапоненко фото

23 січня 2023 року розпочалися випробування відбіркового туру першого етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023" в номінації "Фізична культура".

За інформацією Управління освіти і науки м.Славутич, у цій номінації зареєструвалася учитель фізичної культури Славутицької школи № 1 - Гапоненко Олена Володимирівна.

Вона презентує власний педагогічний досвід з теми "Формування рухових умінь і навичок під час занять з фізичної культури".

 

Читайте також: Уроки фізкультури по-новому

Загалом в цій номінації зареєструвалося 25 вчителів закладів освіти Київської області. Журі конкурсу поділило конкурсантів на дві групи і сьогодні оцінювало майстерність 12 учасників. Як і в інших номінаціях, журі за результатами відбіркового туру має визначити 6 конкурсантів, які продовжуватимуть змагатися у фінальному турі.

 

 

Комп'ютерне тестування на знання педагогіки, психології та методики викладання фізичної культури, яке тривало одну годину, проходило в приміщенні КП "Агентство регіонального розвитку", в зручних та комфортних умовах.

У наступному випробуванні - майстер-класі - наш учитель демонструвала свою майстерність і професіоналізм в розкритті теми "Методика навчання техніки гімнастичних вправ під час очного та дистанційного навчання", обґрунтовано та лаконічно відповідала на запитання членів журі.

Вітаємо Гапоненко О.В. із завершенням перших випробувань! Бажаємо міцного здоров'я і впевненого руху вперед! Сподіваємось разом з нею на позитивне рішення журі!

 

 

Управління освіти і науки щиро дякує Старовойтовій Арині Олександрівні, директору КП "Агентство регіонального розвитку", за надану можливість комфортно використати мережу Інтернет для зв'язку з організаторами конкурсу, за допомогу в оприлюдненні унікального педагогічного досвіду кращих педагогів міста!

Читайте також: Учителька із Славутича увійшла до складу перших 25 педагогів Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: