Завантаження ...

Відзначення Дня соборності України у Славутичі

Відзначення Дня соборності України у Славутичі фото

22 січня український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії — День Соборності. Це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

Сьогодні ми вкотре змушені боротися за нашу єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни, яку розв'язала росія, ми довели, що українці сильна та незламна нація. 

Живим ланцюгом єднання, створеним на Центральній площі міста, Славутич долучився до соборної України, продемонструвавши єдність громади і незламне прагнення до перемоги.

 

Для славутицької молоді у КЗ «Кіоконцерний комплекс» відбувся інтерактивний захід., з екскурсом в історію та усвідомленням сьогоденної ситуації в Україні.

 

Також учасники Молодіжного простору Славутича, разом з міським головою Юрієм Фомічевим, долучились до Всеукраїнського флешмобу до Дня Соборності України.

https://fb.watch/id8Ge78MNz/

 
 

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну! Перемоги, миру і процвітання нашій незламній Україні!

Фото: Вадим ІВКІН

Читайте також: З Днем соборності, Україно!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия