Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

СБУ про російський «спецназ», що тримав в окупації Чорнобильську АЕС

СБУ про російський «спецназ», що тримав в окупації Чорнобильську АЕС фото

Служба безпеки України про російський «спецназ» з недолугою організацією, підкріпленою відповідним керівництвом.

Отримавши наказ, командир 604-го Червонопрапорного центру спеціального призначення «Вітязь» окремої дивізії оперативного призначення імені Ф.Е.Дзержинського Федеральної служби військ національної гвардії рф, полковник Белоглазов Олександр Михайлович, зібрав свій «спецпідрозділ», члени якого настільки законспіровані, що всі живуть в межах одного кварталу міста Балашиха Московської області та рушив у бік Чорнобильської зони відчуження. Завданням, поставленим перед підрозділом, було захоплення станції Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС», і як воно по традиції повелося, з ціною виконання наказу ніхто у російській армії не рахується. Командування, не розуміючи специфіку місцевості, та не маючи елементарних знань у історії та фізиці, вело своїх бійців прямо по осередках радіаційного забруднення. Як результат – повернення додому вже небойового підрозділу з променевою хворобою, особовий склад якого з днями стає меншим.

На сьогоднішній день кожен військовослужбовець 604-го Червонопрапорного центру спеціального призначення «Вітязь» ОДОП імені Ф.Е.Дзержинського ФСВНГ РФ, причетний до захоплення ДСП «ЧАЕС» ідентифікований.

«С Зоной ведь так: с хабаром вернулся – чудо, живой вернулся – удача, патрульная пуля – везенье, а все остальное – судьба…». Так ось, весь ваш «хабар» із «зони» – речмішок радіонуклідів, який пощастило донести до себе додому, де чекає доля: сконати від захоплюючого досвіду прогулянок по «Рудому» лісі, або доіснувати до неминучої відповідальності за усією суворістю міжнародного законодавства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: