Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі освітяни готуються до участі у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023"

Славутицькі освітяни готуються до участі у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023" фото

У Славутичі розпочалися відбіркові тури першого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023".

За інформацією Управління освіти і науки Славутицької міської ради, відбіркові тури проводяться в номінаціях "Початкова освіта", "Основи здоров'я" і "Фізична культура".

За умовами конкурсу учасники спочатку мають пройти два випробування: "Тестування" і "Майстер-клас".

У номінації "Основи здоров'я" бере участь Зінченко Ольга Григорівна, вчитель основ здоров'я Славутицької школи № 3. Вона презентує власний педагогічний досвід з теми "Формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, оволодіння основами здорового способу життя".

Загалом в цій номінації зареєструвалося 15 вчителів закладів освіти Київської області. Журі за результатами відбіркового туру має визначити 6 конкурсантів, які продовжуватимуть змагатися у фінальному турі.

Конкурсні випробування Зінченко О.Г. проходили сьогодні, 19 січня 2023 року, в дистанційній формі в приміщенні КП "Агентство регіонального розвитку". Першим випробуванням, яке тривало 1 годину, було комп'ютерне тестування на знання предмета та методики його викладання.

Наступне випробування передбачало отримання від журі теми майстер-класу та інформації про вікову категорію учнів. Наш учитель мав продемонструвати свою майстерність і професіоналізм в розкритті теми "Невідкладна допомога. Перша психологічна підтримка. Перша домедична допомога при різних надзвичайних станах".

Протягом 15 хвилин учитель мав продемонструвати вміння адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальної теми та вікових особливостей учнів, а також іще впродовж 5 хвилин обґрунтовано та лаконічно відповісти на запитання членів журі.

Вітаємо Зінченко О.Г. із завершенням перших випробувань! Бажаємо міцного здоров'я і впевненого руху вперед!

Сподіваємось разом з нею на позитивне рішення журі!

Щиро дякуємо Старовойтовій Арині Олександрівні, директору КП "Агентство регіонального розвитку", за надану можливість комфортно використати мережу Інтернет для зв'язку з організаторами першого етапу конкурсу, членами журі та іншими конкурсантами!

Фото: Управління освіти і науки Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: