Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька лікарня пропонує

Славутицька лікарня пропонує фото

На базі КНП "Славутицька міська лікарня" у стаціонарних умовах можуть отримати реабілітаційну допомогу дорослі та діти.

За інформацією медзакладу, у міській лікарні Славутича працює загальносоматичне відділення з ліжками медичної реабілітації, стаціонарної та мобільної паліативної допомоги дорослим та дітям.

Відділення надає цілодобову кваліфіковану медичну допомогу хворим терапевтичного та неврологічного профілів, а також, реабілітаційну допомогу пацієнтам з ураженням нервової системи та паліативну допомогу .

У відділенні працюють три лікарі:

  • завідувач відділенням — лікар-терапевт вищої категорії Бойчук Зоя Володимирівна;

  • лікар-невропатолог першої категорії Драпова Людмила Олександрівна;

  • лікар-терапевт зі спеціалізацією по паліативній допомозі Пугачова Дарія Іванівна.

Персонал відділення надає цілодобову висококваліфіковану допомогу пацієнтам, постійно навчається та проходить курси тематичного вдосконалення.

В разі, якщо у Вас виникнуть питання щодо госпіталізації, Ви можете звернутися за номером +38(050)636-64-95, пн-пт, з 09.00 до 15.00.

Якщо у вас є бажання підтримати нашу міську лікарню фінансово, ви можете це зробити перерахувавши кошти на благодійний рахунок.

Найменування одержувача: КП КНП СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ СМР

Код одержувача: 41736008

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок одержувача у форматі IBAN: UA183052990000026006026305203

Валюта: UAH

 

Нагадаємо, в Україні з 1 січня розпочалася Програма медичних гарантій на 2023 рік.

Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах входить до числа нових пакетів, за якими громадяни зможуть отримати безоплатні послуги . Тариф за цим пакетом при наданні реабілітаційних послуг за одним напрямом реабілітації складає 19 769 грн. Якщо пацієнт отримує реабілітаційні послуги одночасно за кількома напрямами, то ставка складе 33 607 грн.

Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах. Тариф на послуги за цим пакетом складає 10 820 грн.

Як і раніше, Програма медичних гарантій-2023 охоплюватиме всі основні види медичної допомоги: первинну, спеціалізовану та високоспеціалізовану, екстрену, паліативну допомогу та медичну реабілітацію. А також медичну допомогу дітям до 16 років та допомогу при вагітності та пологах. Але за наявністю цих пакетів послуг у медзкладу.

До Програми реімбурсації “Доступні ліки” у 2023 році увійдуть імуносупресивні препарати, тест-смужки для інсулінозалежних та знеболювальні для паліативних хворих.

Порядок реалізації Програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2023 році затверджений Постановою уряду від 27 грудня 2022 р. № 1464.

Докладніше про Програму медичних гарантій на 2023 рік ви можете дізнатись за посиланням НСЗУ Національна служба здоров'я України.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: