Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі працює "Школа незламності"

У Славутичі працює "Школа незламності" фото

У Соціально-психологічному центрі розпочала свою діяльністі "Школа незламності", у якій дітки цільових категорій зможуть відновити свої психічні та фіозіологічні сили.

За повідомленням Соціально-психологічного центру м.Славутич, у рамках шкільних занять проводяться цікаві заходи для дітей, творчі та кулінарні майстер-класи,  виховання, арт-терапія, психологічні ігри проти напруги тощо. А пріорітетним є патріотичне виховання.

https://www.facebook.com/spcslav/videos/545381520976084

 
Напередодні Щедрого вечора на заняття до "Школи незламності" завітали особливі гості - наші воїни-захисники. 

Діти цікавились як живуть бійці, чим займаються у вільний час, що їх надихає. Після спілкування, діти отримали смаколики від старших друзів і мали змогу особисто привітати військових своїми малюнками.

 

Бійці щиро подякували дітям за те,що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою у непростий час, а для дітлахів це гарний привід брати приклад бути мужніми та справжніми патріотами.

 

 

Безумовно, за час війни як дорослі, так і маленькі українці, пройшли через примусову втрату звичайного середовища, і це може мати свої наслідки.

Фахівці Славутицького СПЦ звертають увагу, якщо  дитина постраждала психологічно, у неї зміниться соціальна поведінка, з'явиться:

1. Погана поведінка в школі та соціумі: бійки, хуліганство, приниження оточуючих, грубіянство, вибухи агресії, експресивна поведінка тощо;

2. Поведінка, яка шкодить самій дитині: самотність, закритість, сум, сльози.

Разом з цим можуть спостерігатись симптоми травми:

- нездорова прив'язаність до батьків;

- психосоматичні фізичні болі, особливо у найменших;

- різноманітні страхи;

- сильний плач;

- клоунада;

- раптові сплески ярості;

- тривога;

- гіперактивність;

- опір правилам, протест.

 Якщо ваша дитина не може нормально навчатися а її когнітивні здібності впали, вам потрібно звернутися за психологічною консультацією до наших психологів і отримати підримку та рекомендації.

Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: