Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

25 славутицьких дітей відправились на відпочинок до Закарпаття

25 славутицьких дітей відправились на відпочинок до Закарпаття фото

Завдяки Міжнародному благодійному фонду "Parimatch Foundation", діти Славутича відправились у подорож на захід України, в табір "Водограй" (м. Мукачево).

За повідомленням Славутицька міська рада, відпочинок триватиме майже два тижні. 

Окрім оздоровлення, пріорітетним напрямком програми табору є  патріотичне виховання молоді, ознайомлення зі структурою держави, головними цінностями та здобутками України.

"Кожен день, з 12 по 27 січня, для наших дітей буде насичений широкою програмою, однією з особливостей якої є патріотичне виховання. Вони ознайомляться зі структурою держави, її основними цінностями та здобутками, принципами демократії, отримають знання з економічної та фінансової грамотності, а також на них чекатимуть змагання, квести, концерти, екскурсії", - повідомили в міськраді.

Це вже далеко не перший відпочинок славутицьких дітей, організований 

фундацією Parimatch Foundation Ukraine. з яким Славутич пов’язує тісне співробітництво. Ще у 2021 році Славутич став учасником програми “Спортивний наставник” від Parimatch Foundation. Фонд допомагає дітям із таких сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах,  підтримує та розвиває жіночий футзал у місті.

"З початком повномасштабної війни наші добрі друзі з Parimatch Foundation допомагають оздоровлювати дітей. У минулому році, за підтримки фундації, славутицькі діти мали змогу оздоровитися у Закарпатськй області та Болгарії", - повідомили у міській раді Славутича.

Гарного відпочинку, незабутніх позитивних вражень, сили патріотичного духу і щира вдячність ЗСУ за можливість такого відпочинку для наших дітей!

Фото: Марина КАТАМАЙ

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: