Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До 20 градусів морозу - синоптики повідомили про погоду на завтра

До 20 градусів морозу - синоптики повідомили про погоду на завтра фото

Завтра, 8 січня, в Україні опадів не очікується, але "вдарять" сильні морози, місцями до -20 градусів.

Про це повідомляє  Укргідрометцентр.

Дощі та сніг

Без опадів.

Ожеледиця та вітер

На дорогах західних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура

вночі 9-14°, у східних, північно-східних областях 15-20° морозу, вдень 3-8° морозу; в західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях та в Криму вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

До 20 градусів морозу. Синоптики розповіли про погоду на завтра

Як повідомлялось, минулий рік в Києві увійшов до десятки найтепліших за 140 років. Середньорічна температура у Києві у 2022 році становила 9,7 градусів тепла, що на 0,7 градуса вище кліматичної норми. Він посів сьому сходинку у рейтингу найтепліших з 1881 року.

За інформацією ua.sinoptik.ua, 8 січня небо у Славутичі цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

Народний прогноз погоди

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: