Завантаження ...

Штраф понад 40 000 грн та до 15 діб адміністративного арешту загрожує славутицькому водію

Штраф понад 40 000 грн та до 15 діб адміністративного арешту загрожує славутицькому водію фото

Штраф на загальну суму понад 40 000 гривень і до 15 діб адміністративного арешту отримає славутицький водій за злісну непокору правоохоронцям.

Під час патрулювання міста поліцейські офіцери Славутицької територіальної громади виявили автомобіль, який здійснив зупинку у забороненому місці, а саме на пішохідному переході по вулиці

За інформацією, наданою правоохоронцями, водій даного авто під час спілкування з поліцейськими здійснив спробу втечі з місця вчинення правопорушення.

«Завдяки співпраці з групою реагування патрульної поліції Відділення поліції #2 Вишгородського РУП ГУНП в Київській областів ході переслідування даний автомобіль було зупинено в Талліннському кварталі, а водія затримано та за вчинення 9 грубих порушень ПДР України, накладено стягнення у вигляді штрафів на загальну суму понад 40 000 гривень», - йдеться у повідомленні.

За вчинення злісної непокори працівниками поліції відносно правопорушника складено протокол, який буде направлено до Славутицького міського суду. Останньому, крім отриманих штрафів, загрожує адміністративний арешт до 15 діб. 

Докладніше про цю подію дивіться в оперативному відео

 
 

Подія сталася 4 січня 2023 року.

Читайте також: Напідпитку і зі зброєю в автівці: поліція Славутича затримала правопорушника

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия