Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У центрі Славутича група молоді зруйнувала святкову інсталяцію (оновлено)

У центрі Славутича група молоді зруйнувала святкову інсталяцію (оновлено) фото

Святкову новорічну фотозону, що була розташована у центрі міста, яку створили творчі славутичани для підняття духу і гарного настрою у такий складний для усієї країни воєнний час, була знищена цієї ночі.

Про це повідомила Славутицька міська рада.

Встановлено, що вночі група молоді зруйнувала фотозону, яку так турботливо оформили для славутичан і гостей міста працівники культур Culture має значення, студія "АКВА" та майстрині Славутич Кіноконцертний комплекс. А до цього були вкрадені жовто-блакитні кульки з ялинки, - йдеться у повідомленні.

Славутичани одразу відреагували на це повідомлення, висловлюючись в соцмережах щодо цієї ситуації.

Славутичани висловлюють своє обурення і закликають знайти вандалів і наказати.

Нагадаємо, святкова інсталяція і прикрашені ялинки знаходяться на Центральній площі, де розміщено багато відеокамер. Сподіваємось, цього разу вони стануть в нагоді нашим правоохоронцям, які проводитимуть слідчі дії.

Звертаємося до усіх, хто щось бачив чи знає стосовно цього інцеденту, надати цю інформацію Славутицькому відділенню нацполіції чи зателефонувати за номером 102.

Славутич - це наш дім! І ми тут господарі, тому маємо своє місто розвивати, берегти і захищати.

Читайте також: Акт вандалізму з національним присмаком чи дрібне хуліганство?

Пізніше автор повідомлення написав про причину зруйнованої фотозони, яку дбайливі мешканці Славутича облаштували в центрі міста, поблизу споруди виконавчого комітету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: