Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі завершили облаштування укриття дитячого садочку «Калинка»

У Славутичі завершили облаштування укриття дитячого садочку «Калинка» фото

Цьогоріч в закладах освіти України з’явились нові освітні простори для безпек - укриття, які продовжують облаштовувати і прикрашати працівники цих закладів.

Через воєнні дії в Україні наші діти потребують особливої турботи та уваги, а створення звичних умов життя також є дуже важливим для малечі.

Саме тому з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну, безпека навчальних закладів стала пріоритетом у діяльності міської влади.

Завдяки допомозі UNICEF Ukraine та підтримці народної депутатки України Ольги Василевської-Смаглюк - Округ - 96, у дитячому садочку «Калинка» облаштовано укриття. Максимально швидко та якісно роботи виконало славутицьке підприємство ТОВ "ДІОРО".

За інформацією Славутицької міської ради, в укритті встановлено систему рекуперації (примусову припливно-витяжну систему вентиляції з підігрівом повітря), керувати температурним режимом можна прямо з мобільного додатку, у приміщенні встановлені всі необхідні меблі, облаштовані душові кімнати, вбиральні. В укриття є декілька входів, один з яких знаходиться у приміщенні дитсадку, що дозволяє не виходити на вулицю.

 

 

Колектив садочку своїми силами створив яскраві декорації, щоб вихованці закладу могли почуватися комфортно, затишно та захищено.

Фото зі сторінки Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: