Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ніч і день (фото)

Ніч і день (фото) фото

Ось і завершився 2022 рік - рік незламності та єднання українського народу проти навали рашистського ворога, який нищить наші міста і села, вбиває наше населення, не звертаючи увагу ні навік, ні на стан здоров'я.

На жаль, більшість з нас спочатку не вірила, що наш північний сусід знехтує всіма міжнародними законами, знехтує пам'яттю старшого покоління, дружніми стосунками і 24 лютого розпочне відкриту агресію проти нашої держави і її громадян.

Ми відчули на собі, що таке "спецоперація" і "російська допомога", захист не відомо кого, тому що з перших днів і годин під бомбардуваннями гинули українці, білоруси, росіяни, громадяни інших країн, тому що ворог за мету поставив завдання зруйнувати нашу державу. Ворог нещадно бомбив Чернігів, Київ, Бучу, Гостомель інші міста і села, обстрілював з артилерії, танків, захоплював у полон наших громадян.

Та ворог був зупинений. Українська армія разом з усім народом не тільки стримує ворога, але й за підтримки міжнародної спільноти, активно протистоїть і надає ворогу гідну відсіч та перемагає його.

Але війна є війна, і вона не буває без втрат. Славутчани у 2022 році провели в останній шлях понад 20 наших героїв, патріотів Батьківщини і рідного міста.

Зустрічаючи новий 2023 рік, хочу побажати нам усім Перемоги, миру, благополуччя та єднання для відновлення нашої країни. Нам бути гідними усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність, цілісність і суверенність нашої держави - України!


Фотопідбіркою своїх світлин "НІЧ і ДЕНЬ" хочу нагадати мирний час та миттєвості розпачу, болю та суму - періоду ворожої навали. Бажання старшого покоління захистити хоч трохи молодше від тяжб військового часу. І це вірна батьківська турбота. Прийде Перемога, наступить мирний час, і ми. як і раніше, будемо з розкритими обіймами зустрічати добрих гостей свого міста, наших українських захисників. І я вірю, що так воно і буде. Слава Україні, Слава ЗСУ. Героям слава!

Вадим ІВКІН

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: