Завантаження ...

Синоптики попередили про некомфортну погоду у найближчі два дні

Синоптики попередили про некомфортну погоду у найближчі два дні  фото

Синоптики обіцяють мокрий сніг та поривчастий вітер.

В Україні в найближчу добу очікується прохолодна погода, на більшій частині території країни без опадів, лише місцями мокрий сніг та поривчастий вітер. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер, 29 грудня, в Україні без опадів, лише на Чернігівщині та Сумській області місцями невеликий мокрий сніг. Вітер південно-західний, 7–12 м/с, у Карпатах місцями пориви 15–20 м/с.

Температура вночі від +1 до -4 градусів, вдень від 0 до +5, на заході та півдні країни 4–9 градусів вище за нуль.

У Києві у четвер без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0, удень +2–4.

У п'ятницю, 30 грудня, в Україні без істотних опадів, лише вдень у західних областях невеликий дощ у північно-східних областях, слабкий дощ із мокрим снігом.

Вітер переважно південно-західний, 5–10 м/с, удень у Карпатах подекуди пориви 15–20 м/с. Температура вночі від +4 до +1 градусів; вдень +2–7, у південних та західних областях +5–10.

У Славутичі протягом усього дня - 29 грудня, погода буде похмурою. Удень піде дрібний дощ зі снігом, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

Наступного дня, 30 грудня, майже навпаки - хмарна погода буде триматися до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия