Завантаження ...

Одужуйте в задоволення!

Одужуйте в задоволення! фото

У приміщенні Славутицької міської лікарні відкрився буфет. Після нетривалої його відсутності, практично всі оцінили, наскільки буфет тут потрібен.

Це дуже добра новина для тих славутичан, які перебувають на лікуванні денного стаціонару. Пацієнтка Ірина розповідає, що кожного ранку приходить до лікарні зранку. А лікування завершується десь після другої години дня.

«На гарячий обід годі й сподіватися. Не встигаю. А за такою формою лікування, харчування не передбачене. Можливість у буфеті випити гарячого чаю зі смаколиком – це чудова нагода! Аби ще аптеку у приміщення перенесли», - посміхається жінка.

Безумовно, буфет також до вподоби тим, хто знаходиться у закладі на добовому чергуванні. Хоч щось попоїсти готують самі собі заздалегідь, але хто ж відмовиться від філіжанки запашної кави!

Навідуються сюди колеги і з інших корпусів. Адже тут є чим посмакувати. Окрім солодкої випічки, можна поласувати розігрітими напівфабрикатами. Кажуть, швидко і зручно.

Про відкриття буфету та запропонований асортимент КНП «Славутицька лікарня» повідомила на своїй сторінці у facebook.

«Друзі, для Вашої зручності, в холі лікарні розпочав свою роботу буфет. Тут можна придбати гарячі напої (каву, чай), пиріжки, солодощі, ковбасні вироби, а також, заморожені напівфабрикати», - йдеться у повідомленні.

Після публікації майже одразу з’явились і перші позитивні відгуки!

Отож, лікуйтеся і одужуйте в задоволення!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия