Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Володимир Удовиченко: відбудуємо Україну, відбудуємо Київщину!

Володимир Удовиченко: відбудуємо Україну, відбудуємо Київщину! фото

Обласний депутат, Почесний мер Славутича - Володимир Удовиченко на засіданні Громадської ради з розвитку міста Славутича 26 грудня, у понеділок, звітувався про депутатську роботу в Київській обласній раді.

307- й день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню росії. І в цих умовах, у співпраці з депутатським корпусом, і з фракцією «Слуга народу» (Удовиченко є заступником керівника фракції в обласній раді) , Київською обласною військовою адміністрацією розглянуто і затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2023 рік.

«Ми бачимо, що вже сьогодні йде відродження пошкоджених об’єктів критичної інфраструктури, вирішуються питання соціального, медичного напрямків. Вдалося збільшити в бюджеті до 200 млн.грн на відбудову приватного сектору, 136 млн – на відбудову 8 освітніх закладів, лікарні і двох комунальних підприємств; дуже важливо – 933 млн грн. піде виключно на медичну галузь (заробітна плата лікарів, утримання закладів).

Половина бюджету наших коштів є, і вони, безумовно, всі йдуть на військову оборону, а інша - дякуючи Американському народу, піде на відбудову України, в тому числі й Київщини».

Фінансова допомога. Обласний депутат мав можливість надати матеріальну допомогу дітям-інвалідам, їх сім’ям. Передріздвяна зустріч відбулася у Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» (директор Ганна Лутченко)

На порядку денному – 240 млн, треба для бюджету ЧАЕС.

«За ці кошти будемо боротися!», - переконує Володимир Удовиченко.

Треба завершити децентралізацію державного управління!

«Демократія - це унікальна можливість людей впливати на владу і ставити на першому місці інтереси громадян. Через війну нам НЕ вдалося пролобіювати зміни до Конституції України.

У нас на Київщині 68 ОТГ. Це дуже гарний початок, але не завершений. Ми максимально скоротили райони , із 24 районів залишили 8. Зараз цей процес знову почав відроджуватися, і я, як секретар комісії з питань місцевого самоврядування, адмінтерустрою та децентралізації державного управління, на останньому засіданні вніс пропозицію, щоб найближчим часом повернутися до цього питання."

Працюємо над відродженням України, відродженням Київщини, розбудовою Славутича!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

(Далі буде)

Людмила ЛЮБИВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: