Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Служба автомобільних доріг попереджає

Служба автомобільних доріг попереджає фото

Про зміни метеоумов з вечора 26 грудня на ніч 27 грудня, що може вплинути на обстановку на автошляхах, попереджає водіїв Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

За прогнозами синоптиків, увечорі 26 грудня очікується мінусова температура, уночі та вранці 27 грудня мокрий сніг та дощ, температурні коливання між мінусом та плюсом. Вдень у Чернігівській області – хмарна погода, сніг з переходом в дощ, слабка ожеледь. Місцями очікується ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.

Водіїв просять бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирати безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникати різких маневрів, тримати дистанцію з іншими транспортними засобами. Особливо уважними потрібно бути на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом.

На зимовий період транспортний засіб має бути підготовлений належним чином. На колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами. Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання.

Також Службою автомобільних доріг у Чернігівській області прийнято рішення про зняття обмеження руху з 26 грудня 2022 року на понтонній переправі через р. Десна поблизу м. Чернігів. Закривали рух транспорту тут з технічних причин з 5 грудня. Нагадуємо, проїзд цим маршрутом дозволений транспорнтим засобам вагою до 10 тон.

Водії, враховуйте при плануванні поїздок!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: