Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підбиваємо пісумки та розробляємо амбітні проєкти

 Підбиваємо пісумки та розробляємо амбітні проєкти фото

Розширене засідання Громадської ради з розвитку м.Славутича, під головуванням Володимира Удовиченка й за участі міського голови Юрія Фомічева, відбудеться цього понеділка, 26 грудня, у приміщенні виконкому.

Відповідно до порядку денного, депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко надасть звіт про проведену роботу у 20022році.

Потому відбудеться презентація програми  «Клубу мерів» - «Відновлення України через відновлення міст», яка розробляється у партнерстві України і США.

Володимир Петрович Удовиченко з 2005 року є президентом «Клубу мерів», і на засіданні він презентує також ті проєкти, які стосуються саме Славутича.

«15 лютого у Варшаві буде проходити форум, під час якого відберуть ряд проєктів, що потому почнуть реалізовувати в Україні, за підтримки США, у рамках спільного проєкту.

Серед запропонованих на розгляд  - 3 славутицькі проєкти.

Програма стосовно переселенців. Над нею зараз працює Юрій Кирилович. Мій проєкт  - створення у Славутичі Всеукраїнського комплексного реабілітаційного центру.

І ще один проєкт, який ми опрацьовуємо разом з Миколою Піхтарем, спільний проєкт України і США, створення у нашому місті Міжнародного університету», - прокоментував  slavutich.cn.ua  мету засідання голова громадської ради В.Удовиченко.

Нагадаємо, засідання Громадської ради з розвитку м.Славутича відбуваються двічі на місяць, у понеділок, у сесійній залі виконавчого комітету. Усі небайдужі до майбутнього рідного міста  запрошуються до співпраці.

Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: