Завантаження ...

Григорія Супруна призначено директором ВП «Атомремонтсервіс»

Григорія  Супруна призначено директором ВП «Атомремонтсервіс»    фото

Під час робочої поїздки у ВП «АРС», м. Славутич, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін представив колективу новопризначеного директора Григорія Супруна.

На думку керівника НЕК "Енергоатом", щойно призначений керівник укріпить організаційну вертикаль керування підрозділом, що підніме організацію ремонту в Компанії на якісно новий рівень.

"Вже зараз наш ремонтно-заводській комплекс рекордно швидко виконує ремонти та поновлює роботу пошкодженої внаслідок рашистських обстрілів інфраструктури", – наголосив Петро Котін під час представлення Григорія Супруна.

"Але сьогодні перед нами стоять завдання, які ніхто у світі більше не в змозі виконати. Попереду багато роботи, а після нашої великої перемоги її буде ще більше. І маємо організувати все так, щоб ми перевищували світовий рівень експертизи ремонтних сервісних підрозділів".

Для довідки:

Григорій Супрун розпочав трудовий шлях в енергетиці у 1996 році на Чорнобильській АЕС. Після дострокового зупинення ЧАЕС в 2000-му і створенні в 2001-му ВП «Атомремонтсервіс» перейшов до новоствореного підприємства, у виробничо-технічний відділ, де працював інженером.

З 2020 року обіймав посаду технічного директора – головного інженера ВП «Атомремонтсервіс».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия