Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Різдвяний Кубок Parimatch Foundation (фото)

Різдвяний Кубок Parimatch Foundation (фото) фото

У Славутичі відбулись змагання відкритої першості з футзалу серед команд дівчат 2011-13 р. н. та молодше «Різдвяний Кубок Parimatch Foundation».

Організаторами змагань виступили СЗГО ФК Олімп м. Славутич та ВІДДІЛ МОЛОДІ ТА СПОРТУ Славутицької міської Ради за підтримки наших партнерів Parimatch Foundation. Головний суддя змагань Панченко Володимир.

Змагання проходили в товариській атмосфері, адже дівчата майже всі добре знають один одного і це чудово коли за межами майданчика дівчата знаходять собі друзів не тілько в своїй команді, а й в командах з інших міст.

Всі довго чекали цього турніру, в перед день дня Святого Миколая і можливості позмагатися з іншими командами. Атмосфера свята та емоції були присутніми на протязі всіх змагань. Дякуючи богу та нашим ЗСУ змагання пройшли без сирен. Всі ігри були яскравими і дуже емоційними. Були і сльози радості від перемоги і від поразок. Та сьогодні в переддень свята, жодна дитина не залишилась без солодких подарунків і всі учасники змагань отримали свої нагороди та призи.

За підсумком змагань перегравши свої суперників і набравши максимальну кількість очок Чемпіонами змагань стала команда «СДЮШО-ЮНІСТЬ» м. Чернігів , 2 місце посіли наші дівчата з команди «КДЮСШ-Олімп» м. Славутич і замкнула трійку призерів команда «ДЮСШ» Броварської РДА.

Також в рамках змагань було зіграно товариські матчі серед команд дівчат U14.

Дівчата отримали масу емоцій від ігор в чудовому, теплому залі, адже для багатьох маленьких спортсменок це були перші змагання і перші випробування. Чисельні глядачі і батьки, які прийшли підтримати спортсменок, також отримали заряд енергії, реагуючи на кожен гол, а їх було дуже багато і на всі смаки, юних футзалісток оплесками і словами підтримки.

Також були відзначені і нагороджені кращі гравці в кожній команді і гравці по амплуа:

- Кращий воротар змагань – Ланько Марія ((«КДЮСШ-ОЛІМП» СЛАВУТИЧ)

- Кращих захисник змагань – Макарчук Катерина ((«КДЮСШ-ОЛІМП» СЛАВУТИЧ)

- Кращий гравець змагань – Кротенко Соня (СДЮШОР-ЮНІСТЬ ЧЕРНІГІВ)

Кращими гравцями команди стали : Омельянюк Настя (ДЮСШ Броварської РДА), Бовда Анна («КДЮСШ-ОЛІМП» СЛАВУТИЧ), Солощенко Анастасія (СДЮШОР-ЮНІСТЬ ЧЕРНІГІВ), Спиця Вікторія (ФК Олімп), Власкова Дарина, Сколозуб Вікторія.

Всі учасники змагань, отримали свої нагороди і подарунки на згадку про ці змагання. А глядачі багато емоцій і заряд позитивної енергії.

Організатори змагань дякують всім хто долучився до участі в даному заході, а також батькам спортсменок, що підтримали їх підтримати, компанії Медіа-Дім Славутич та фотографу від бога – Івкіну Вадиму, адміністрації КДЮСШ за допомогу в організації змагань і звісно нашим партнерам компанії Parimatch Foundation директор Вадим Місюра.

Також хочу подякувати своїм спортсменкам за старання, самовіддачу та характер, що вони показали та проявили під час змагань та маленькі подвиги які вони роблять, що дня приходячи на тренування по при сирени та відключення світла, але вони вперто йдуть до своєї мети, а тренер та батьки їм в цьому обов’язково допоможуть.

Володимир ПАНЧЕНКО

Фото: Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: