Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі виготовляють окопні свічки

У Славутичі виготовляють окопні свічки фото

У Славутичі провели майстер-клас з виготовлення окопних свічок. До цієї доброї справи долучилися, як молоде покоління, так і непрацюючі пенсіонери.

Ініціатори акції - Первинна профспілкова організація Чорнобильської АЕС.

«Наша організація - це не тільки працівники станції, молодь, а ще і наші поважні пенсіонери, які після звільнення з підприємства, не побажали втрачати зв'язок із профспілкою. Саме з цією метою, у складі первинки, діє цехова профспілкова організація «Організація непрацюючих пенсіонерів», члени якої не залишаються байдужими до викликів сьогодення», - йдеться у повідомленні ППО ЧАЕС.

Саме тому був організований майстер-клас з виготовлення окопних свічок «Подаруй тепло захисникам», що відбувся у вівторок, 20 грудня, у Славутичі.

Окопні свічки дуже необхідні для наших бійців ЗСУ, які в люті морози та будь яку негоду залишаються на захисті України, здебільшого знаходяться під постійними обстрілами російських окупантів в окопах, просто неба, не покидаючи бойових позицій по кілька діб. Ці свічки не тільки зігрівають тіло, а й душу. Адже зроблені руками тих людей, що всіляко намагаються підтримати наших захисників, таким чином демонструючи, що весь наш народ обєднався заради спільної мети – вигнати зухвалого кровожерливого російського окупанта з нашої землі. І ще на крок наблизити таку жадану нашу перемогу.

До вашої уваги невеличке відео з youtube, як можна зробити таку свічку в домашніх умовах, із підручних засобів.

 
 

Нагадаємо, шо представники профспілки ЧАЕС, разом з ВП «Атомремонтсервіс», уже кілька разів організовували поїздки до Чернігівського обласного центру крові, де здавали кров на потреби постраждалих у війні.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: