Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Співпраця Славутича та Великої Британії продовжується

Співпраця Славутича та Великої Британії продовжується фото

Цього четверга в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича зустрілися учні зі шкіл №1, 2, 3 та 4 нашого міста та Croft School Painswick. Зустріч проходила в форматі онлайн й до неї ретельно готувалися педагоги наших двох громад. Як ви знаєте, зовсім нещодавно, в листопаді 2022 року, Славутич та Пейнсвік підписали Договір про дружбу і співпрацю.

Діти, учасники події, розповіли один одному про новорічні та різдвяні традиції святкування у двох країнах, із задоволенням поспілкувалися один з одним. Англійські учні також розповіли про те, як вони чекають на зимові канікули та як готуються зустріти Різдво у родинному колі, а українські школярі із захопленням говорили про народні традиції, які в нашій країні відрізняються від англійських, - про Святий вечір та 12 пісних страв, колядки та особливі обряди святкування.

Наприкінці усі діти отримали подарунки 🎁 Славутичани були здивовані сюрпризами, які ми лише вчора тримали просто з Пейнсвіка, адже учні Croft School Painswick зібрали для кожного учасника свята індивідуальні пакуночки. Натомість англійці отримали віртуальні різдвяні та новорічні вітальні листівки, а також відео вітання зі Славутича, які для них підготували наші славутицькі дітлахи.

Святкування завершилося чаюванням ☕ та фотографуванням біля новорічної ялинки. Свята наближаються й це мають відчути в першу чергу наші дітлахи, не дивлячись на усі виклики військового часу.

Дякуємо ЗСУ та нашим друзям з Пейнсвіка за ці неперевершені моменти свята та підтримки!

 

💙💛 інформація зі сторінки Офісу підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку»

м. Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: