Завантаження ...

Земельні ділянки знову можна передавати у власність безоплатно

Земельні ділянки знову можна передавати у власність безоплатно фото

У відповідності до змін внесених до Земельного кодексу України на підставі Закону України №2698-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» відновлена безоплатна приватизація земельних ділянок на яких розташовані будівлі, споруди,

що перебувають у приватній власності, а також земельних ділянок, які передані громадянами у користування до набрання чинності Земельним кодексом України (тобто до 01 січня 2002 року).

Відповідно, ЦНАП м. Славутич відновлює прийом звернень на отримання адміністративних послуг:

- видача дозволу на розроблення проекту землеустрою;

- затвердження проекту землеустрою

щодо земельних ділянок, на яких розташовані будівлі, споруди, що перебувають у приватній власності, або земельних ділянок, які передані громадянами у користування до набрання чинності Земельним кодексом України (до 01 січня 2002 року).

Нагадуємо, для подачі документів необхідно звертатися до ЦНАП за адресою: вул. Героїв Дніпра, 2 за умови попереднього запису на прийом за телефоном (04579) 29694, 0956061570 або реєстрації в електронній черзі на веб-сайті ЦНАП.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия