Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі привітали військових та працівників місцевого самоврядування

У Славутичі привітали військових та працівників місцевого самоврядування фото

ЗСУ в нашій країні зараз другою релігією. Армія користується колосальною довірою українців, а український солдат і офіцер став найбільш шанованою людиною у країні. Тому вшанування наших військових - справа і потрібна і приємна, і відповідальна. Не менш важливою зараз є і робота місцевих органів влади, всіх її підрозділів. Це люди, які на місці, часом у найскладніших умовах забезпечують наше з вами нормальне життя, доступ до головних ресурсів та необхідних сервісів.

На початку грудня, мабуть не випадково, поряд стоять три дні. 5 грудня –  День волонтера, 6 грудня –  День Збройних сил України, 7 грудня – День місцевого самоврядування. Важко не погодитися з тезою, що це та основа, на якій тримається країна. 
Сьогодні у Залі урочистих подій військовослужбовці ЗСУ, працівники місцевого самоврядування зібралися на церемонію нагородження.

У своєму зверненні до присутніх міський голова Юрій Фомічев зауважив, що тільки звільнивши країну від ворога, ми можемо повноцінно розвивати місцеве самоврядування, економіку, культуру, спорт, зміцнювати соціальний захист. Славутич тримає свій фронт. Цивільні, військові виступають єдиною командою і поки ми разом нас ніхто ніколи не здолає. Події воєнної весни, коли три дні бійці ТРО боронили місто, назавжди залишаться в історії громади.  Хвилиною мовчання вшанували тих, хто тримав небо та подарував світанки. Назавжди вони залишаться у наших серцях. А день ЗСУ переросте у справжнє національне свято. 

- Звичайно, найголовніше свято, якого ми всі чекаємо, це День Перемоги. Тоді ми все відсвяткуємо, всіх нагородимо, всім подякуємо. Але День Збройних сил України, мені здається, після нашої перемоги теж стане справжнім загально-національним святом. Хбройні сили України, якими ми безмежно горді, якими захоплюється сьогодні весь світ.

Юрій Фомічев розказав, що сьомого грудня він був у Києві на зустрічі із депутатами і профільним міністерством. І один із заступників Мінрегіону Іван Лукерія сказав дуже приємну і важливу фразу, яка за словами міського голови прижмно вразила його і точно виразила ставлення до цих свят.

 

"Пʼятого грудня ми вітаємо наших волонтерів, тисячу людей нагородили, ми їх не забуваємо і дуже їм дякуємо. Шосте грудня - це День збройних сил України, і сьоме - День місцевого самоврядування. Оце три стовпи, на яких тримається сьогодні Україна."

 

Грамотами та подяками міського  голови Славутича, Вишгородської військової адміністрації, Подяками Київської обласної ради були відмічені кращі славутицькі військовослужбовці та працівники місцевого самоврядування. Музичне вітання для присутніх подарувала Ольга Фещук.

 

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: