Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Напідпитку і зі зброєю в автівці: поліція Славутича затримала правопорушника

 Напідпитку і зі зброєю в автівці: поліція Славутича затримала правопорушника фото

Співробітники Славутицького відділення поліції Київщини під час відпрацювання зупинили автомобіль «Fiat». 49-річний водій, що порушував комендантську годину, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння.

За інформацією Поліції Київської області, під час огляду автомобіля поліцейські помітили пістолет та ніж. Слідчі вилучили речові докази та направили на відповідну експертизу.

"За фактом незаконного поводження зі зброєю розпочато досудове розслідування [ч.1 ст. 263 ККУ]. Фігурантові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Крім того, поліцейські склали відносно водія протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння [ч.1 ст.130 КУпАП]", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася 1 грудня, о 00:35 годині.

Нагадаємо, комендантська година триває на Київщині, у тому числі й у Славутичі, з 23:00 до 5:00. Під час таких обмежень забороняється:перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатися транспортом чи пішки.

Виняток – задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що в людини є підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. Також при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: