Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від щирого серця (фоторепортаж)

Від щирого серця (фоторепортаж) фото

3 грудня відзначається День людей з інвалідністю. Зазвичай, вихованці Славутицького центру з комплексної реабілітації "Благодар", разом зі своїми наставниками та батьками, влаштовували святкову програму з виставкою творичих робіт та невеличким концертом для своїх друзів та меценатів. Але в умовах війни ці особливі люди вирішили самі зробити подарунок тим, хто обороняє нашу землю від російських окупантів. 

Вони прийняли рішення провести благодійну виставку-продаж робіт, які виготовили власноруч. А кошти, які будуть зібрані під час заходу, віддати на підтримку наших Захисників.

Фахівець Центру "БлагоДар" Лариса Селезньова розповідає:

"Третє грудня - це не святковий день, а день, який нагадує, що поруч з нами є люди, у яких є особливі потреби, але вони хочуть жити, як інші. Вони хочуть бути корисними, потрібними, і в цьому їм необхідно просто допомогти.

У звичайний час, у цей день до нас, у Центр, приходили небайдужі люди. Вони вітали наших вихованців, дарували їм різноманітні подарунки. В свою чергу вихованці разом з батьками та педагогами готували творчі вироби, номери художньої самодіяльності, знайомили гостей з досягненнями Центру, від щирого серця дарували гостям свої посмішки та гостинне спілкування.

Завдячуючи тому, що в нас є творча майстерня, де вихованці займаються за кількома напрямками -  це і паперова пластика, гончарна справа, бісероплітіння, вишивання, миловаріння, лозоплітіння, вишивання стрічками, кольоровий друк на чашках та футболках й інше, працівники Центру, спільно з вихованцями та їхніми батьками, прийняли рішення провести благодійний аукціон для збрання коштів на допомогу нашим воїнам ЗСУ, які боронять нашу Батьківщину, наші міста та села".

За її словами, благодійна акція проводиласяся у формі аукціону, на якому були виставлени поробки  вихованців, що були створені під час занять у Центрі.

Акція тривала два дні, 1 та 2 грудня, у приміщенні "Кіноконцертного комплексу". Всі небайдужі долучилися до благодійної акції, не тільки донатили кошти на потреби ЗСУ, а отримали творчі, ексклюзивні роботи, виготовлені особливими людьми - вихованцями Славутицького центру комплексної реабілітації "Благодар". 

"Ми висловлюємо подяку КЗ "ККК", колектив і керівництво якого як завжди нам допомогають у проведенні заходів", - підсумувала Лариса Федорівна.

Добро - як бумеранг, воно повертається і примножується. Цей секрет знають і вихованці, і працівники Центру "Благодар". Тому від щирого серця дарують частинку свого душевного тепла для тих, хто віддано захищає і їх, боронячи рідну землю, щохвилини ризикуючи власним здоров'ям і навіть життям.

Добро переможе! Правда переможе! Україна переможе! Славутич - це Україна! Ми єдині!

Фото: Вадим ІВКІН

Читайте також: До Міжнародного дня осіб з інвалідністю Центр "БлагоДар" проводить благодійну акцію-ярмарок на підтримку ЗСУ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: