Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю Центр "БлагоДар" проводить благодійну акцію-ярмарок на підтримку ЗСУ

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю  Центр "БлагоДар" проводить благодійну акцію-ярмарок на підтримку ЗСУ фото

Саме ставлення до людей з інвалідністю визначає ступінь цивілізованості суспільства. З метою інтеграції людей з інвалідністю у соціумі в усьому світі, Генасамблея ООН оголосила 3 грудня кожного року Днем осіб з інвалідністю.

У Славутичі традиційно щороку відзначається цей день у Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю, до якого з великою відповідальністю готуються як вихованці, так і наставники цього унікального закладу. Адже саме цього дня до них приходять найближчі друзі, меценати, благодійники і просто мешканці міста, щоб показати свою повагу, подарувати щось приємне і необхідне водночас та отримати задоволення від тих заходів, які зазвичай  готують ці незвичайні люди  для своїх гостей.

Цьогоріч люди з особливими потребами хочуть відзначити цей день особливо - надати допомогу і підтримати тих, хто захищає нашу країну на фронті, щоб спільними зусиллями наблизити таку жадану для всіх нас Перемогу.

 

"В нинішній ситуації всі разом (колектив Центру, вихованці та їхні родини) хочемо допомогти захисникам України та наблизити день нашої перемоги.

Запрошуємо всіх приєднатися до акції, яка відбудеться 1 та 2 грудня з 12.00 до 16.00 у Кіноконцертному комплексі на підтримку ЗСУ. Донатами будуть творчі роботи вихованців Центру «БлагоДар».

Ми спільно здолаємо всі труднощі!", - повідомляють у Центрі "Благодар".

 

Завітавши на цей захід, ви зможете отримати неабияке естетичне задоволення від перегляду робіт, які зробили вихованці Центру разом зі своїми наставниками та власними родинами. А також у вас буде нагода придбати унікальну роботу і тим самим донатити кошти на потреби нашим захисникам. 

Завітайте на ярмарок від Центру "Благодар" , який відбудедеться у ККК 1та2 грудня, з 12-ї до 16-ї години.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: