Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Турнір Перемоги

Турнір Перемоги фото

У Славутичі відбувся Відкритий чемпіонат міста з футзалу "Кубок Перемоги на підтримку ЗСУ" серед дівчат.

Змагання відбулися у суботу, 26 листопада, у Спортивному комплексі «Олімпієць».
"Символічно, що у День пам'яті жертв Голодоморів, коли ворог і зараз проявляє ознаки геноциду, бомбардуючи наше мирне населення, ми віримо в нашу Перемогу. Ми пам'ятаємо, наша шана і повага і глибока вдячність усім воїнам ЗСУ, усім хто захищає Україну та дає нам можливість зустрітись на цьому турнірі," - відмітив головний суддя, тренер КДЮСШ Славутича з жіночого футболу Володимир Панченко.

У турнірі взяли участь чотири команди: з міста Чернігова СДЮСШОР "Юність", Броварської РДА Красилівка ДЮСШ так дві славутицькі команди КДЮСШ "Олімп" і ФК "Олімп". На жаль ще одна команда по ситуативним обставинам не змогла доїхати.  


У фінальному поєдинку за перше місце зустрілися команда Славутича та Чернігова. Перемога була на боці славутичанок – 15:1.

За третю сходинку турнірної таблиці боролися команда "Олімп" та ДЮСШ Красилівка (Броварське РДА). Гості перемогли з рахунком 2:0.

Як завжди, нагороди отримали не тільки команди-переможниці, але і кращі гравці команд, кращі футболістки турніру.

В рамках турніру відбулися дві товариські зустрічі між юними футболістками Славутича та гостями ФК Красилівка.

Відкритий чемпіонат міста Славутича "Кубок Перемоги на підтримку ЗСУ" серед команд дівчат 2008-2009 року народження і молодше  відбувся. Це наша глибока шана і повага усім, хто боронить нашу державу, хто за це віддав своє життя. Ми пам'ятаємо, ми вистоїмо, ми Переможемо! Слава ЗСУ! Слава Україні!
Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: