Завантаження ...

Підхоплюйте енергію волонтерства!

Підхоплюйте енергію волонтерства!  фото

Славутич розпочав роботу у проєкті Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

24 листопада відбулося дві робочих зустрічі за участі експертів Ради Європи Ольги Гвоздік та Максима Лукінюка.

Під час робочої наради, за участі міського голови м.Славутича Юрія Фомічева та представників структурних підрозділів виконкому, були обговорені основні складові та заходи Програми сприяння розвитку волонтерства у Славутицькій громаді.

Програму планують впровадити вже у 2023 році, й основною її метою стане утвердження потужного розвитку волонтерства, його системна підтримка у громаді.

На зустрічі з волонтерами, славутичани спільно із експертами, оцінили потреби та поточний стан громадської участі в нашій громаді, як розвивається волонтерська діяльність у Славутичі, а також визначили пріоритетні заходи волонтерської діяльності та виклики у взаємодії між громадянським суспільством і міською владою в процесі прийняття рішень.

В Славутичі, як й в усій Україні, відбувся потужний сплеск волонтерського руху. Волонтери – нині роблять значний внесок у нашу Перемогу, а також здатні зробити потужні сталі зміни у територіальному економічному розвитку під час повоєнного відновлення України.

Забезпечити сприятливі умови для розвитку культури волонтерства, починаючи від дітей шкільного віку та молоді, а також популяризація волонтерства - основне завдання, що нині стоїть перед громадою міста.

Контакти для зацікавлених осіб:

КП «Агентство регіонального розвитку» - 2-10-90, 050 353 11 35.

Фото: Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия