Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чернігівщина повертається до посилених графіків обмеження електроенергії

Чернігівщина повертається до посилених графіків обмеження електроенергії фото

Після вчорашньої масованої атаки росіян по об'єктах критичної інфраструктури, НЕК «Укренерго» вимушений застосувати більш посилені графіки обмеження електроспоживання.

Про це повідомляє АТ "Чернігівобленерго", посилаючись на НЕК "Укренерго".

Як зазначають у компанії, «Чернігівобленерго» зробило все можливе, щоб запровадити на території області якомога зрозуміліші і зручніші графіки обмеження споживання електроенергії.

"Із 22 листопада нам вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області до графіків відключень і повернутись до принципу «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням).

Однак після вчорашньої атаки росіян цей графік не дозволяє нам забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго». А тому ми вимушені знову повернутися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують)", - йдеться у повідомленні.

Оскільки Славутич належить до системи електропостачання АТ "Чернігівобленерго", пропонуємо ознайомитися з графіком, який оприлюднила компанія на своємо сайті. І через обставини, які так і не дали можливості АТ скласти графіки для нашого міста, ми маємо вчергове ознайомитися із загальною інформацією і призвичаїтися до цих умов.

 

 

Читайте також: Чому Славутич не має графіка обмеження споживання електроенергії 

Як зазначають в "Чернігівобленерго", за  допомогою посилених графіків обмеження споживання енергетики буде можливість стабілізувати роботу енергосистеми України. При розвитку ситуації у кращий чи гірший бік, у компанії будуть одразу  інформувати.

У країні триває війна. Ворог нещадно знищує нашу інфраструктуру, наші міста, вбиває наше населення, хоче зламати нашу волю.

Ми маємо бути згуртованими, з розумінням поставитися до цієї ситуації, ощадливо використовувати електроенергію і підтримувати один одного. Лише так все здолаємо і переможемо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: