Завантаження ...

Запрошуються до співпраці волонтери та громадські активісти

Запрошуються до співпраці волонтери та громадські активісти фото

Славутич долучається до проєкту Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

24 листопада, о 15:00, в кафе готелю «Славутич», відбудеться зустріч з волонтерами та громадськими активістами міста, за модерації представників проєкту Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні». Повідомляє Агентство регіонального розвитку м.Славутич.

У результаті роботи у проєкті буде розроблена та впроваджуватиметься Програма сприяння розвитку волонтерської діяльності та план заходів щодо її реалізації.

"Програма буде розроблена завдяки вам, славутичани, т.б. із залученням експертів, громадянського суспільства, волонтерів та представників місцевого самоврядування.

Метою Програми буде створення сприятливого середовища для волонтерської діяльності в нашій громаді, розбудова потенціалу організацій громадянського суспільства, волонтерських та громадських ініціатив для спільної роботи та взаємодії з місцевою владою, ВПО, молоддю, вразливими групами.

На зустрічі ми спільно зможемо оцінити потреби громадянського суспільства, поточний стан громадської участі в нашій громаді, як розвивається громадянське суспільств та волонтерська діяльність у Славутичі, а також визначимо пріоритетні заходи волонтерської діяльності та виклики у взаємодії між громадянським суспільством і місцевими органами влади в процесі прийняття рішень", - ідеться у повідомленні.

Запрошуються усі зацікавлені громадські активісти, волонтери, представники молоді, ВПО!

Контактний телефон за уточнення деталей - 050 900 94 74 (телеграм, вайбер), Старовойтова Арина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия