Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відтепер довідку про «прописку» можна отримати в Дії

Відтепер  довідку про «прописку» можна отримати в Дії фото

Витяг про місце проживання можна отримати за кілька кліків у смартфоні - в додатку Дія.

Про це повідомили в Центрі надання адміністративних послуг м. Славутич

"Витяг про місце проживання доступний для дорослих та дітей. Тож, можете одружуватися, відкривати банківські рахунки, влаштовувати малечу в садок тощо без паперів."

Також надали покрокову інструкцію, як згенерувати документ про місце проживання в застосунку.

1. Зайдіть в оновлену Дію та натисніть Послуги

2. Виберіть Довідки та витяги → Витяг про місце проживання

3. Клікніть Замовити витяг

 

 

 

Послуга реалізована Міністерство цифрової трансформації України спільно з МВС України та Державна міграційна служба України за підтримки Програма EGAP Фонд Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.

 

 

Також у Славутицькому центрі надання адміністративних послуг повідомили, що відсьогодні відновлено роботу з оформлення та видачі паспортних документів.

"Сьогодні, 21 листопада, спеціалістами ДП «УСС» проведено заміну несправного обладнання у приміщенні «ПАСПОРТНОГО СЕРВІСУ», і ми ради повідомити вам про відновлення прийому громадян на оформлення і видачу паспортних документів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як  повідомляли у Славутицькому ЦНАПі, через аварійне знеструмлення міста 15 листопада 2022 року вийшло з ладу обладнання, за допомогою якого проводилось оформлення та видача паспортних документів у Центрі надання адміністративних послуг. Допоки обладнання не замінили, видача паспортних документів була неможливою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: