Завантаження ...

Славутицькі спортсмени вражають своїми успіхами

Славутицькі спортсмени вражають своїми успіхами фото

Протягом тижня тривали змаганнях та чемпіонати України з різних видів спорту, в яких взяли участь славутицькі спортсмени і показали блискучий результат.

Так,14-18 листопада у місті Свалява, Закарпатської області, відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів до 17 років та Відкритий всеукраїнський турнір з важкої атлетики, на підтримку ЗСУ серед юнаків та дівчат до 15 років.

За результатми змагань Вікторія Карпець, вихованка відділення з важкої атлетики КДЮСШ, у ваговій категорії до 64 кг, за сумою двоборства підняла 111 кг та стала срібною призеркою турніру.

Нагадаємо, цього року на церемонії нагородження "Спортивна гордість Славутича" Вікторія Карпець стала переможницею у номінації "Прорив року" - срібна призерка Чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років.

Читайте також: Довгоочікувана подія (фоторепортаж)

Відтепер у скарбничці юної спортсменки ще одна вагома перемога.

Тренери Юрій Каленський і Геннадій Зубець.

Читайте також: Лицар нашого часу

Цими днями у Києві відбувся чемпіонат КДЮСШ 14 з дзюдо серед юнаків та дівчат 2010-2011 та 2012-2014 р.н.

Вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Славутича, відділення дзюдо, також взяли участь у цих змаганнях, виборовши такі місця:

Олесеюк Павло - 1 місце

Драчевська Поліна - 3 місце

Грицкевич Артем - 3 місце

Також у столиці відбувся ще один чемпіонат України серед юніорів до 21 року та кадетів до 18 років з дзюдо.

Нагороди національної першості були розіграні вперше після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Вихованка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Катерина Светлицька та вихованці Грищенко Ілля, Грінь Максим, Тимошенко Семен, під керівництвом тренера-викладача Олега Копилова, теж мали змогу взяти участь у цих змаганнях.

Читайте також: Сімейна традиція

Наразі маємо тільки одну срібну призерку чемпіонату України - Катерину Светлицьку, але віримо у майбутні перемоги і наших хлопців.

Приємною новиною стала перемога славутицької дзюдоїстки Христини Гоман, вихованки відділення дзюдо КДЮСШ м.Славутича, яка вперше стала чемпіонкою України з дзюдо серед дорослих!

Нагадаємо, на церемонії нагородження "Спортивна гордість Славутича"в номінації "Спортсмен року" серед дорослих переможцем стала член основного складу Національної збірної команди України, бронзовий призер Чемпіонату України як серед молоді, так і дорослих - Христина Гоман.

Вітаємо Христину та її тренера Олега Копилова!

Пишаємося нашими талановитими спортсменами та їхніми тренерами!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия