Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інформація для підприємців

Інформація для підприємців фото

Російські війська обстрілюють критично важливу інфраструктуру в прагненні залишити українців без світла і тепла. Хоча фахівцям-комунальникам вдається швидко відновлювати пошкоджені об’єкти, виникають проблеми з постачанням електроенергії.Оскільки ворог не збирається припиняти енергетичний терор, критично важливо зменшити навантаження на мережу не тільки домогосподарствам, а й бізнесу.

Із закликом до підприємців Славутича використовувати електроенергію ощадливо та свідомо звернулося Агентство регіонального розвитку та надало корисні поради щодо цього.

1. Вимикайте світло. Це базова і проста порада, однак про неї часто забувають. Вимикайте світло та пристрої, коли в цьому немає потреби і коли залишаєте офіс. На освітлення пустих приміщень витрачаються до 30% енергії.

2. Максимально споживайте електрику вночі. Для малого бізнесу та офісів варто подумати про зміщення годин прибирання, випікання, прання та прасування до 8:00 або після 11:00. Якщо добре продумати використання робочого часу, то можна істотно зменшити навантаження в пікові години.

3. На час війни варто відмовитися від зовнішнього підсвічування вивісок. Це безпека, відповідальне споживання та активна громадянська позиція. Підтримуючи таким чином мережу, бізнес значно зменшує потребу у відключеннях електроенергії в приватних помешканнях.

4. Уникайте зайвих робіт з використанням електрики. Найочевидніше і найскладніше – відмовитися від зайвого. Результат може бути разючим.

5. Оптимізація площ допоможе зекономити і енергоресурси, і кошти. Готуючись до викликів цієї зими, подумайте, як скоротити площі, що використовуєте у бізнесі.

6. За можливості варто подбати про резервні джерела енергії, наприклад, дизель-генератори та джерела безперебійного живлення.

АРР нагадує, що на території Київської області заборонено використання святкової ілюмінації гірлянд, світлових декорацій тощо. Рішення прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області. Це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності. Світлові декорації новорічних ялинок, парків, вулиць — залишимо на потім.

"Ми чинимо спротив ворогу, який здійснює енерготерор нашої країни. Максимальна економія електроенергії — це наш цивільний фронт сьогодні. Обов'язково переможемо!

Енергоощадність – це не лише про економію, це про громадянську позицію, про наш внесок у боротьбу з агресором. Крім того, це чудовий фундамент для майбутніх змін і повоєнного перетворення України на розвинену та сталу країну", - йдеться у повідомленні.

Разом переможемо!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: