Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич без світла. Масований ракетний удар по Україні

Славутич без світла. Масований ракетний удар по Україні фото

Сьогодні 15 листопада ворог здійснив напевно наймасованішийо ракетні обстріли обʼєктів критичної інфраструктури України. Удари нанесені майже у всіх областіх країни. Працює наша ППО. Уражені об'єкти електроенергетики.

Окупанти випустили по Україні близько 100 ракет під час масованого удару  Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. За його словами, це один із наймасовіших ударів з початку війни.

 

"Випущено вже 80 ракет, 20 ще летить (станом на 17:30 - ред.). Окупанти перевершили 10 жовтня. Але наші сили ППО працюють. Є збиття. Передусім це ракети Х-101 та Х-555. Зазвичай традиційний запуск район Каспію та Ростовської області, Волгодонськ. Літаки стратегічної авіації бомбардувальники ТУ-95, ТУ-160. Основна маса з цих носіїв повітряного базування. Решта ракет типу "Калібр" морського базування з акваторії Чорного моря. Типова масована ракетна атака, які противник застосовує. Повітряні сили очікували такого розвитку подій, тому працюємо. Працює не лише наше озброєння, посилено було деякими зразками західної техніки. Це озброєння проходить своє бойове хрещення", - розповів він. 

 

Заступник керівника Офісу Президента України Кирил Тимошенко повідомив, що у більшості регіонів України запроваджують аварійні вимкнення електроенергії..

Про застосування таких вимкнень зокрема і у Київській області повідомляє і голова Київської ОВА Олексій Кулеба. 

Наше місто Славутич нараз ітакож залишається без електричного живлення. Мобільний звʼязок працює з перебоями. Слаутицька міська рада повідомляє, що здійснюються роботи по переведенню роботи обʼєктів міста на резервне електричне живлення.

Тримаймо стрій і зберігаймо спокій, славутичани. Це наш з вами енергетичний фронт. Маємо триматися не гірше, ніж наші бійці на фронті!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: