Завантаження ...

Зробити свій внесок у наближення перемоги може кожний

Зробити свій внесок у наближення перемоги може кожний фото

Щоб зробити благодійний внесок у Фонд «ЧАЕС. Славутич. Розвиток», можна скористатися платіжним сервісом LiqPay.

Тепер це просто! Ви можете перерахувати кошти на потреби наших славутицьких захисників за допомогою веб-сайту фонду https://helpslavutych.arr.in.ua/ На головній сторінці є кнопка активна «Зробити донат».

Зробіть це просто зараз! Навіть ваш невеликий внесок наближає нашу перемогу!

Детальніше про Збір «Одноденний заробіток на потреби Наших Захисників»

Приниципи та політика проведення Збору.

Повномасштабна війна в Україні триває. Наш Славутич та славутичани виборюють своє право на мирне та вільне життя.

Завдяки підтримці партнерів міста і друзів громади, а найголовніше – дякуючи героїчному спротиву славутичан, Славутич стійко тримається. Нині боронять рідну землю і наше з вами чисте небо наші славутичани: ті захисники Славутича, які пішли до лав Збройних Сил України.

Ми отримуємо запити від наших бійців про допомогу – й славутичани жодного разу не залишились байдужими. Рада волонтерів міста та Координаційна рада БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток" збирає та обробляє інформацію про потреби славутичан, які героїчно захищають Україну, служать в Збройних силах України та перебувають на передовій.

Як часто буває на полі бою, виникають термінові потреби і виклики, які потрібно вирішити негайно: тоді у нас немає дорогоцінного часу для тривалого збору коштів. Щоб мати можливість швидко відповідати на термінові запити, ми маємо створити певний запас – фонд коштів для вирішення нагальних потреб. Своєчасна реакція на запити наших захисників нерідко зберігала їм життя та щодня наближає нашу Перемогу.

Тому ми продовжуємо Збір «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників».

Ми закликаємо кожного працевлаштованого славутичанина, хто отримує заробітну плату, перераховувати щомісячно одноденний заробіток до нашого Благодійного Фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».

Фонд був заснований у 1998 році спільним рішенням Первинної профспілкової організації Чорнобильської АЕС, МГО «Громадська рада з розвитку міста», ГО «Спілка виробників товарів та послуг» та Ради підприємців м.Славутича.

Всі звіти про збір та витрати коштів отриманих в результаті збору публікуються двічі на місяць на сайті БФ "ЧАЕС.СЛАВУТИЧ.РОЗВИТОК» та в соціальних мережах організацій-партнерів благодійного фонду.

Від кожного з Нас залежить Наша Перемога! З вірою у Славутич! З вірою в ЗСУ! З вірою в Україну!

#Славутич #одноденнийзаробітокзахисникам

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия