Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич чекає на візит депутата Верховної Ради

Славутич чекає на візит депутата Верховної Ради фото

Сьогодні, 11 листопада, до Славутича завітає з робочим візитом депутат Верховної Ради України Ольга Василевська-Смаглюк.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у facebook.

Також депутат у своєму повідомленні написала, що цього дня у Славутичі вона планує провести прийом громадян і указала контактний телефон, за яким можна заздалегідь записатися.

 
 

Депутат Верховної Ради України Ольга Василевська-Смаглюк (по нашому округу - №96) уже не вперше відвідує Славутич і постійно опікується проблемами міста і Чорнобильської АЕС.

Читайте також: Славутич відвідала посесна делегація: Віктор Ляшко, Ольга Василевська-Смаглюк та Олена Єфіменко

Нагадаємо, під час проведення Національного телемарафону «Єдині новини», шо відбувся у Славутичі 20 серпня, пані Ольга у своєму інтерв’ю повідомила про те, яким вона бачить відновлення Славутича, розвиток бізнесу у місті, назвала підстави для необхідності створення Спеціальної економічної зони.

Також вона озвучила можливі варіанти того, яким чином можна вирішити проблеми логісти персоналу Чорнобильської АЕС, що виникли через військові дії рф в Україні та підтримку агресора урядом білорусі, в наслідок яких тепер працівники станції понад 7 годин добираються до своїх робочих місць.

 

 

Читайте також: Чи бути спеціальній економічній зоні у Славутичі? - Ольга Василевська-Смаглюк

Нардепка також займається волонтерством, разом зі своєю командою допомагає мешканцям депресивних регіонів Київщини найнеобхіднішими речами, ліками, продуктами харчування.

Окрім цього, вона уміє вислухати, почути і надати потрібну допомогу тим, кому це важливо. Саме так про неї відгукуються люди, з якими вона нагоду співпрацювати.

 
Сподіваємося, нашими спільними зусиллями і за сприяння Ольги Василевської-Смаглюк, Славутич зможе відновитися, знайти надійну підтримку і нові шляхи  успішного економічного розвиту, а наше містостворююче підприємство - ЧАЕС отримає усі належні умови для комфортної і безпечної праці свого фахового трудового колективу.

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото із facebook-сторінки Ольги Василевської Смаглюк

Читайте також: Славутич у прямому ефірі телемарафону «Єдині новини»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: