Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято тих, хто обрав своєю професією допомагати людям

Свято тих, хто обрав своєю професією допомагати людям фото

День працівника соціальної сфери України - це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечуючи їхні потреби.

Саме соціальні працівники приходять першими на допомогу пенсіонерам, ветеранам, людям з інвалідністю, родинам з низькими статками та тим, що потрапили в скрутні життєві обставини, учасникам війни та їхнім родинам. А також надають підтримку і супровід людям, які через вторгнення російських військ змушені були покинути свій дім і стати переселенцями (ВПО).

«24 лютого поставило перед соціальною сферою нові виклики. Війна звалила на жіночі плечі соцпрацівниць багато додаткових, не властивих зобов’язань. У складних умовах необхідно було забезпечити соціальні виплати та допомоги.

Славутицькі спеціалісти, окрім своїх функціональних обов’язків, долучилися до роботи гуманітарного штабу, волонтерської діяльності. Доставляли хліб і гаряче харчування стареньким, що потрапили у скруту. Відкритий пункт допомоги ВПО став центром доброти і турботи. За цей час Славутич прийняв 1300 внутрішньо переміщених осіб. А це не просто статистика, а людські долі», -  написав у faceboоk міський голова Славутича Юрій Фомічев.

Вітаємо усіх працівників соціальної сфери – людей, які обрали своєю професією допомагати людям!

Піклуючись про людину, надаючи допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите важливу, життєво необхідну, справу.

 

Міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: