Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі Берегині (фото)

Славутицькі Берегині (фото) фото

Жінка-Берегиня зараз – це не просто матір та дружина... Вона є взірцем стійкості, відваги та патріотизму!

У Славутичі відбувся благодійний захід-фотосесія «Від жінки-берегині до жінки-захисниці!», що проводився за ініціативи відділу культури міста, закладів культури КЗ «Кіноконцертний комплекс» і «Краєзнавчий музей Славутича та Чорнобильської АЕС» та в рамках фестивалю GOLDenFest - Slavutych.

Фотосесія тривала два дні. 1-го листопада – тематична фотозона була розміщена у «Кіноконцертному комплексі», де до створення творчих образів «Мілітарна жінка» також долучилися Богдан Волох та Наталія Дацко. Фото дивіться за посиланням drive.google.com/drive/folders

І 3-го листопада славутицькі жінки взяли участь у фотосесії, що відбувалася у Краєзнавчому музеї Славутича та Чорнобильської АЕС.

 

«В етнографічній кімнаті музею жінки приміряли національний одяг, а фотоподіум нагадував куточок української хатинки. Славутичаночки охоче позували з різноманітними аксесуарами українського побуту минулого століття, кухні, славнозвісними символами України - калиною, колоссям пшениці.

Не залякало учасниць заходу, які брали участь у фотозйомці, і вже вимушено-звичне явище - відключення світла.

Сучасні освітлювачі, що обладнані акумуляторами, допомогли провести фотозйомку усіх бажаючих», - ділиться враженнями фотограф Вадим Івкін, який також долучився до благодійної акції.

За інформацією Culture має значення, під час заходу зібрано 9 000 гривень, що будуть використані на потреби наших захисників!

"Дякуємо фотографам Марині Матвійчук та Вікторії Воробйовій (посилання на фото буде днями).

Дякуємо організаторам Славутич Кіноконцертний комплекс, Culture має значення, господарям Краєзнавчий музей м. Славутича і Чорнобильської АЕС

Образи українок вийшли яскравими та колоритними - справжні господині, берегині домашнього затишку, люблячі матусі, бабусі та доньки...

Дякуємо всім, хто долучився - ви молодці!" , - йдеться у повідомленні ораганізаторів заходу.

Дякуємо усім, хто взяв участь у фото-акції на підтримку наших воїнів!

Наближаємо перемогу разом!

До вашої уваги пропонуємо кілька фото Вадима ІВКІНА, зроблених під час благодійного заходу.

Читайте також: Берегині Славутича, запрошуємо вас на благодійну фотосесію!

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: