Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Завдяки тобі!

Завдяки тобі! фото

Фахівці Соціально-психологічного центру м.Славутич провели акцію "Завдяки тобі", яка створена з метою висловити свою вдячність тим, завдяки кому настає кожен новий ранок.

Мешканці міста з великим ентузіазмом долучилися до акції, бо цінувати та підтримувати своїх захисників стало чи не щоденним завданням кожного свідомого українця.

Саме наші військові, починаючи з 2014 року, тримають небо над головою кожного мирного жителя Європи та нашої України.

Наших воїнів має об’єднувати та надихати надійна підтримка за спиною.

Не з усіма вдається познайомитись, не з кожним можна поговорити. У них іноді не вистачає часу навіть на власну сім’ю, яка кожного дня проходить власне пекло з переживань за рідну людину. Проте ми можемо приділити всього кілька секунд при зустрічі, щоб подякувати.

Це можна зробити завдяки жесту шани — приклавши до серця долоню. Саме цей простий знак може допомогти висловити найглибші почуття подяки людині, яка стала на захист країни та нашого життя.

Тому, коли наступного разу зустрінеш десь на вулиці, у магазині, аптеці, у кав’ярні військовослужбовців, ветеранів чи ветеранок, просто приклади руку до серця на знак вдячності.

Також можеш висловити свою подяку й у цифровому форматі, зробивши фото та приклавши долоню до серця. Після цього світлину потрібно розмістити у соцмережах з хештегом або надіслати на сторінку нашого центру у Фейсбук.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: