Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі мешкає 169 сімей, для яких наше місто стало домівкою

У Славутичі мешкає 169 сімей, для яких наше місто стало домівкою фото

Центр соціальних служб з березня 2022 р. проводить реєстрацію внутрішньо переміщених осіб (ВПО) для надання гуманітарної допомоги та забезпечення всім необхідним для проживання. Станом на 25.10.2022 зареєстровано в Центрі соціальних служб ВПО 1302 особи, у них дітей 376.

За інформацією Славутицького міського центру соціальних служб, в більшості це були ВПО з м. Чернігова, Києва і станом на жовтень 2022р. у м. Славутичі залишилося 44 сім’ї, для яких наше місто стало домівкою.

В місто Славутич з травня 2022р. почали активно приїжджати ВПО з окупованих територій Запорізької, Луганської, Харківської областей і на разі у місці проживає 169сімей/ осіб, у яких 103 дитини (всього 339 осіб), якими опікується Центр соціальних служб в міру своїх можливостей, а тим хто потребує житла, допомагає з поселенням.

Наразі у Пункті перебування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб (Славутицька міська лікарня) прийняла до себе на 5-й поверх головного корпусу 8 сімей. ВПО, Центр соціальних служб, Славутицька лікарня, громадськість Славутича всі разом створюють затишні умови проживання в кімнатах, де лунає дитячий сміх та народжується надія на краще майбутнє.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: