Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пам’яті справжнього солдата світла і добра - Володимира Прантенка

Пам’яті справжнього солдата світла і добра - Володимира Прантенка фото

Славутицька громада і воїни-інтернаціоналісти провели в останній путь вірного побратима, воїна-інтернаціоналіста, людину щирої відкритої душі, товариша і друга Володимира Прантенка.

Побратим Андрій Британ згадує:" Володя був і справжнім солдатом, і хорошим організатором, і водночас людиною  толерантною, доброю і тактичною.

Він з повагою ставився до своїх товаришів, завжди був готовим прийти на допомогу, намагався уважно вислухати думку іншого, тактовно щось добавити.

За це його поважали в громадській міській організації міста Славутича «Український Союз ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів), де він був заступником голови з виховної роботи.

На цій посаді він проявив себе добрим організатором, якій вміє співпрацювати і з громадянами, і з органами міської влади.

Володимир завжди був у пошуку нових цікавих заходів. Він сам був учасником багатьох масових заходів, багато зустрічався з молоддю, проводив патріотичну роботу.

Будучи уже тяжко хворим, Володимир Прантенко мріяв про проведення автопробігу, на честь ювілейної дати визволення України від німецько-фашистських загарбників під час Другої світової війни. Але не склалося…"

Ми завжди будемо пам’ятати славутичанина Володимира Прантенка чуйним, мудрим, добрим, благородним, зі щирою посмішкою на обличчі… Пам’ятатимемо  його бажання активно жити, відгукуватись на чужу біду і щиродушно допомагати тим, хто цього потребує, його вражаючу людяність, сердечну доброту і вірність товаришам та Батькивщині.

Вічна пам'ять Герою-патріоту. Щирі співчуття рідним.

Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: