Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фестивалю бути!

Фестивалю бути! фото

Вперто й завзято ми разом виборюємо Перемогу України! Долучайтесь до ІV Міжнародного фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest - Slavutych!

Незважаючи на воєнні виклики, ми тримаємося разом. Спільнота фестивалю для людей поважного віку «GOLDenFest» запрошує долучитися до міжнародного благодійного онлайн-флешмобу!

 Як долучитися? Це просто!

1. Підготуйте відео візитівку вашої команди. Основний меседж: «Ми разом виборюємо Перемогу». Тривалість відео – 1 хвилина.

2. Організуйте у вашій громаді будь-яку благодійну культурно-мистецьку подію (ярмарок, фотосесію, концерт) з метою збору коштів для ЗСУ та надішліть коротку інформацію про цю подію (до 10 фото, 10 речень).

Організатори благодійного онлайн флешмобу чекають на ваші відео візитівки та фото до 08 листопада 2022 року.

Про наш GOLDenFest - Slavutych

GOLDenFest – це культурно-мистецький захід, який проходить щороку у місті Славутичі Київської області, Україна.

Мета фестивалю – залучення осіб старше 50 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих, розважально-туристичних та інших заходів.

Для участі у Фестивалі GOLDenFest його учасники об’єднуються у команди. Кожна команда представляє країну, регіон, місто або організацію чи громадське об’єднання людей поважного віку, Університетів третього віку, установ, що виступили ініціаторами та партнерами проведення Фестивалю.

Підписуйтесь! Фестиваль має офіційну сторінку у мережі фейсбук «GOLDenFest – Slavutych» https://www.facebook.com/GOLDenFestSlavutych

Пишіть нам! goldenfestslavutych@gmail.com

Телефонуйте! 050 353 11 35 (є вайбер)

Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: