Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Укрпошта» - нові акції та старі проблеми

«Укрпошта» - нові акції та старі проблеми фото

Останнім часом «Укрпошта» все більше і більше шукає нові можливості, щоб привернути увагу та зацікавити клієнтів.

Варто лише згадати, якого ажіотажу набули марки і мерчі на військово-патріотичну тематику, що ініціювала  і втілила в життя «Укрпошта» від початку повномасштабної війни з росією.

У цей час навіть той, хто ніколи не цікавився філателією, почав купувати і колекціонувати ці марки.

За словами працівників Славутицького відділення «Укрпошти», і зараз марки активно розкуповуються. Особливою популярністю користується марка і мерчі з кораблем.

Великого значення також набули маркетингові кроки компанії щодо безкоштовної доставки. «Укрпошта», яка в довоєнні часи ставала все менш популярною, почала приваблювати своїми цікавими пропозиціями.

Днями компанія на офіційній сторінці в соціальних мережах повідомила, що вже скасовано оплату за доставку посилок, які були замовлені на сайті OLX. Українці до кінця місяця зможуть замовити потрібні товари без сплати за доставку.

Раніше клієнти поштового оператора скаржились на те, що їм доводиться чекати на свої посилки декілька тижнів. Це було пов’язано з тимчасовими затримками з обробки відправлень в деяких сортувальних центрах.

Для вирішення цієї проблеми співробітники пошти погодились працювати додаткові години і у вихідні, щоб встигати обробляти замовлення.

«Укрпошта» з 11 жовтня також скасувала громадянам плату за зберігання посилок.

Але проблема довгих черг, яку тривалий час компанія не могла подолати, разом цими акціями теж посилилась.

Через привабливі акції і цінову політику, клієнтів стало більше. Адже інші поштові оператори з початку війни з об’єктивних причин збільшили ціни на доставку, а «Укрпошта» пропонує порівняно низькі ціни на ці ж послуги і періодично акції з безкоштовною доставкою.

У славутицькому відділенні зазвичай великі черги були у дні видачі пенсії чи щомісячно за кілька днів до 20 числа (якщо ви сплачуєте за комірне до 20 числа поточного місяця, вам не начисляють пеню і не зараховують борг за надані комунальні послуги у платіжці наступного місяця).

І хоч зараз з’явилось безліч варіантів, аби зробити оплату онлайн або у відділеннях банків чи «Нової пошти», де обслуговування відбувається досить швидко, для багатьох все ж таки залишається доброю традицією оплачувати комірне у відділенні «Укрпошти».

Нагадаємо, в той період, коли Славутич був в облозі, тривалий час пенсіонери, що є клієнтами «Укрпошти», не могли отримати свої пенсії через те, що у місті не було готівки.

Неодноразово міський голова Юрій Фомічев звертався до населення з проханням, у кого була така можливість, оплатити комунальні готівкою у нашому поштовому відділенні, щоб пенсіонери нарешті отримали свої виплати. Тоді здебільшого отримати свою пенсію не могли старенькі люди, які мають маленькі нарахування, і в такий складний час війни перебували у надзвичайно скрутному становищі.

Але за інформацією з неофіційних джерел, і зараз таких клієнтів не стало менше.

Хочеться подякувати «Укрпошті» за нові цікаві напрямки роботи, привабливі акції і пропозиції, а нашим славутицьким фахівцям – за добросовісну гарну роботу. Вони професійно виконують свою роботу, обслуговуючи клієнтів, терпляче вислуховують їхні скарги на тривалі черги, на які вплинути ніяк не можуть, і продовжують сумлінно працювати, стримуючи власну втому. Адже працюють 6 днів на тиждень. Вихідний – лише неділя.

Тому хочеться звернутися до славутичан з проханням, ставитися до працівників пошти з розумінням та повагою.

Сподіваємося, креативне керівництво «Укрпошти» невдовзі знайде вихід, як позбутися великих черг у відділеннях, покращити умови і клієнтам, і власним працівникам.

Безумовно, великі черги не тільки займають багато часу, а ще й викликають негативні емоції і в без того складний час воєнного сьогодення.

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото: Вадим ІВКІН, Олександра ЛАТИШЕВА та з доступних джерел мережі

      

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: